Olasz sajtóértesülések szerint olyan új projektbe vághat bele Charles Leclerc és menedzsere, ami megédesítheti a Milánóban tartózkodók napjait.
A monacói versenyző nem csak a vezetésben leli örömét. Legutóbb zenei karrierjére szánta szabadidejét, míg úgy tűnik idén a gasztronómia vizeire evez. A Milano Today úgy tudja, hogy a Ferrari versenyzője és Nicolas Todt a híres Grom márka alapítóival (Federico Grom és Guido Martinetti) új vállalkozásba kezd, amiről több információt április közepén árulnak el. A lap ugyanakkor hozzáteszi, hogy a Forma-1-es versenyző egy vendéglátó helyet fog nyitni a Milánóban, ám egyelőre nagy titkolózás lengi át a projektet. Annyi bizonyos, hogy egy fagylaltozóról van szó, ami a LEC névre hallgat majd.
,,Számomra ez egy nagyon különleges projekt, egy olyan kaland, amit a versenypályán túl vállaltam el. Profi sportolóként elengedhetetlen számomra az egészséges élet fenntartása, hiszen a teljesítményem erősen kötődik az elkötelezettséghez, az edzéshez és a fizikai erőnléthez. Ez viszont nem akadályoz meg abban, hogy engedjek a bűnös élvezetnek, főleg, ha egy általam kedvelt ételről van szó. Talán már rájöttek arra, hogy melyik az” – nyilatkozta Leclerc.
A Grom fagylaltozó lánc Olaszországban nagy népszerűségnek örvend. Frederico Grom és Guido Martinetti 2002-ben hozták létre az első üzletüket, amiből az évek során nemzetközi bolthálózat épült ki. Alapítói azonban a vállalkozást eladták az Unilevernek 2015-ben, és manapság a Langhe régióban mezőgazdasággal foglalkoznak.
A Milano Today hozzáteszi, hogy a projekttel kapcsolatban április 11-én tartanak sajtótájékoztatót az érintettek.
Nem szokatlan a fagylaltozó a Forma-1-ben:
Ha Leclerc valóban belevág a vállalkozásba, nem ő lenne az első versenyző, aki a fagyik világában feltűnne. Nico Rosberg felesége, Vivian évekkel ezelőtt nyitott egy fagylaltozót Ibizán, ami a sziget egyik legnépszerűbb helyévé nőtte ki magát.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon